Vad Händer i Halmstad Vecka 29

Det här händer i Halmstad vecka 29:

Mikael Wiehe – Den sista turnén – 27 maj

Under 2022 är det dags för Mikael Wiehe att genomföra sin stora avskedsturné, efter att ha stått på scener ända sedan 1970-talet. I slutet av maj kommer han till Halmstad och genomför sin konsert på Halmstads Teater.

Victor Leksell – 6 juli

Trots att han ännu inte är 25 år fyllda har Victor Leksell redan gjort sig ett stort namn i den svenska popmusiken. Han stora genombrott kom år 2020 när han släppte låten ‘Svag’, och sedan dess har framgångarna fortsatt. Den 6 juli uppträder Victor Leksell på Solgården i Tylösand.

Alphaville – 13 juli

Efter att ha bromsats av pandemi och restriktioner fortsätter nu Alphaville sin turné, som är en hyllning till gruppens debutalbum ‘Forever young’. I mitten av juli kommer det ikoniska bandet till Halmstad och uppträder på Solgården.

Pia Johansson – Det är mod att ta sig an livet – 21 juli

Pia Johansson är känd som skådespelerska, komiker och föreläsare. I slutet av juli kommer hon till S:t Olofs kapell och uppträder med sin föreställning som har fått namnet ‘Det är mod att ta sig an livet’. Föreställningen är ungefär en timme lång.

Tomas Ledin – 23 juli

Inget säger väl sommar och sol som en konsert med Tomas Ledin? I sommar ger han sig ut på turné, och den 23 juli har turen kommit till Halmstad och Simstadion Brottet. Här får du uppleva en somrig konsert där du får njuta av alla Tomas Ledins klassiska hits.

The Ark – 27 juli och 3 augusti

Nu är det äntligen dags för The Ark Reunion Tour – efter att ha behövt skjuta på sommarturnén ett par gånger kan nu bandet äntligen ge sig ut på vägarna. I slutet av juli och början av augusti kommer The Ark till Solgården i Tylösand och genomför två konserter.

Läs mer:  Hur Många Veckor Är En Månad?