Vad Händer I London Nästa Vecka

Huvudstaden slutar aldrig röra sig, oavsett om det är på grund av vädret eller människorna. Oavsett anledningen finns det alltid massor av roliga saker att se och göra här. Oavsett om du letar efter något att göra under dagen eller planerar för en speciell utekväll, har vi dig täckt. Vi kommer att fortsätta att uppdatera vår lista regelbundet, så titta in ofta för ännu fler idéer, mer information om event och aktiviteter kan du hitta på VisitLondon.

Vad händer i London nästa vecka?

Londonbor förbereder sig för ännu en fantastisk månad full av evenemang över hela staden. Oavsett om du letar efter något kulturellt, musikaliskt, sportigt eller bara vill njuta av en drink med vänner och familj, finns det mycket att göra i januari. Vi har allt från konserter till utställningar, teaterproduktioner till sportevenemang. Här är våra val för de bästa sakerna att se och göra i januari.
Välj från en enorm lista med spännande evenemang som äger rum i hela stadsdelen under de kommande 12 månaderna. Från livemusikkonserter, filmvisningar, utställningar, föredrag, debatter och workshops finns det massor av möjligheter att njuta av kultur och lära sig om lokal historia och arv.

Musik festivaler mm.

Det finns massor av musikfestivaler i världsklass som äger rum bara en tunnelbaneresa från de flesta Londonbor. Från sådana som Glastonbury, Reading & Leeds och V Festival till mindre indie-evenemang som Field Day, Wireless, Mote Park, Secret Garden Party och många andra, det är verkligen svårt att gå fel.
Men nästa sommar då? Tja, det är där saker och ting blir knepiga. Medan vissa festivaler som Boomtown och Lovebox säljer slut månader i förväg, börjar andra – som Field Day, Wireless, All Points East och till och med mäktiga Tomorrowland – inte sälja biljetter förrän närmare själva evenemanget.

Läs mer:  Antal dagar mellan två datum