Vad Händer På Öland Vecka 28

Öland erbjuder evenemang för alla åldersgrupper och smaker. Oavsett om du gillar att festa, koppla av, shoppa eller bara ta det lugnt finns det mycket att göra här. Det finns många olika aktiviteter för alla – oavsett om du vill dansa hela natten eller bara koppla av med vänner; oavsett om du föredrar feststämning eller lugna kvällar runt lägerelden.

Delta i pulshöjande tävlingar, lyssna på musik, simma, spela sport eller titta på liveunderhållning. Du kan till och med delta i spännande evenemang som lasertag-, paintball- och minigolfturneringar. Och glöm inte bort våra speciella barnprogram och läger för barn.

Vad Händer På Öland Vecka 28

Öland är känt för många saker, bland annat den världsberömda Ålands skärgård, Sveriges största festival i augusti varje år och en av Östersjöns bästa stränder.

ÖLAND FESTIVAL – 23 juli – 26 juli

Ett traditionellt svenskt evenemang där alla njuter av musik, mat, dryck, spel och roliga aktiviteter. Festivalen äger rum på tre olika platser runt om på ön.

Stora ögonblick med vänner och familj Ibland är det enkla saker som en frågesport eller ett roligt spel som skapar fantastiska minnen med dina nära och kära.

Läs mer:  Jämn eller udda vecka 2022